Om te regelen

Boeken en leermiddelen

Lesmateriaal zoals boeken en schriften regelt de school en de Onderwijsspecialisten. Je kind neemt alleen een eigen etui met pennen en potloden mee naar school.

Gym

Leerlingen nemen hun eigen sportkleding en sportschoenen mee naar school. De sportschoenen graag met stroeve zolen, die niet zwart zijn. De kleding en schoenen kan op school worden bewaard. De kleding geven we regelmatig mee naar huis om te wassen.

Medicijnen

Als je kind tijdens schooltijd medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook als de medicatie stopt of verandert horen we het graag. Wij bergen de medicijnen op school veilig op.

Ouderbijdrage

Wij vinden het prettig als ouders jaarlijks meebetalen voor feesten en speciale activiteiten. Zo doen we het samen! Kun of wil je deze bedragen niet betalen? Geen zorgen, je kind doet gewoon mee en merkt daar niets van. De ouderbijdrage is vrijwillig. De school beheert de bijdragen. In ons financieel jaarverslag staat waaraan het geld is uitgegeven.

Aansprakelijkheidsverzekering

De verzekering op school geldt niet in alle gevallen. Sluit daarom ook zelf een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind.

Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin afgesloten? Dan is je kind vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.