Praktisch

Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jullie zoon of dochter. Hier staan enkele belangrijke data zoals vakanties, feestdagen en studiedagen. Ook vind je hier informatie over praktische zaken op school. Goed om te weten!

Bekijk onze schoolgids

Lestijden en vakanties

We geven elke dag les van 8.45 tot 14:30 uur. Op een lesdag zijn er twee pauzes om te eten, drinken en even bij te komen.

Rooster

Ziek en beter melden

Geef een ziekmelding vóór 8.45 uur door via 0318 - 610481. Vergeet ook niet het vervoer naar school af te bellen! We vinden het heel fijn als je ons ook even belt als je kind de volgende dag weer naar school komt.

Aanmelden

Het samenwerkingsverband van alle scholen in een regio zorgt samen voor passend onderwijs voor alle kinderen in die regio. Volg het stappenplan om te ontdekken of De Toekomst een passende plek is.

Aanmelden

Naar school

Onze leerlingen zijn verplicht om 1.000 uur onderwijs per jaar te volgen, maar wat nou als dat niet lukt? En hoe komt je kind eigenlijk op school? We vertellen je er kort meer over.

Naar school

Op school

Onze school is een veilige school voor leerlingen én medewerkers. Dat betekent bijvoorbeeld dat we niet roken op school. Maar ook dat we jaarlijks ontruimingen oefenen met elkaar.

Op school

Om te regelen

Voor de meeste zaken op school zorgen wij. Een aantal dingen regel je zelf. Denk aan eventuele medicijnen of gymspullen. En vergeet de aansprakelijkheids-verzekering niet.

Om te regelen

Onze momenten van contact

Als ouder ben je ervaringsdeskundige. Jij kent de ontwikkeling van je kind door en door. Jouw kennis en opvoeding helpen ons onderwijs te geven dat jouw kind precies past. En allebei willen we dat het met je kind goed gaat, thuis én op school. Daarom spreken we je graag vaak en veel tijdens het schooljaar.

Samen met ouders