projectweken beroepen

De projectweken rondom beroepen zijn in volle gang. 

Maandag was de opening: alle meester en juffen waren verkleed als een 'beroep' en de poiltie en brandweer hebben ons ook verrast met een bezoek. 
Er staan workshops gepland rondom elektriciteit, djembé en er komt een vuurspuwartiest die met ons aan de slag gaat. Spannend en leuk.

Verder hebben verschillende klassen al gastlessen gehad. Zo is de politie in 3 klassen geweest voor een bezoek dus de sirene heeft al verschillende keren herrie gemaakt, en de leerlingen hebben onder leuke omstandigheden in een politieauto kunnen zitten. Leuk om zo van dichtbij me te maken en te ervaren.

Donderdag 19 mei sluiten we de projectweken af met een beroepenmarkt waarop allerlei aanbieders komen rondom dagbesteding en arbeid en vrijetijdsbesteding.
Een aanrader om langs te komen om zo een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is mbt uitstroomplekken na de schoolse periode. 
DIt is vergelijkbaar met de stagemarkten die 1x per 2 jaar georganiseerd werden. Nu kunnen we dit mooi combineren met de projectweken. 
De opbrengsten van deze avond gaat naar het goede doel.