Banenmarkt 19 mei 2022 en projectafsluiting

We kijken terug op mooie projectweken, de leerlingen hebben zich verdiept in beroepen en voor veel leerlingen sprak dit onderwerp erg aan. U heeft er thuis vast wel het een en ander over gehoord of in ieder geval iets van gezien in Social Schools.

U bent in grote getalen naar de presentatie avond gekomen en u heeft zich kunnen oriënteren op de informatiemarkt m.b.t. wonen en werken.

Wij zijn erg blij dat u met zovelen in onze school bent geweest. Van de zorgaanbieders en andere partijen die aanwezig waren hebben we terug gehoord dat zij mooie gesprekken met u hebben gevoerd, u van informatie hebben kunnen voorzien en dat er zelfs afspraken m.b.t. oriëntaties zijn gemaakt. Dat is een mooie opbrengst voor ons allemaal. 

Hieronder nog een overzicht van alle standhouders die avond (zorgaanbieders, dagbestedingsplekken, leerwerkplekken, beschut werk plekken en overige organisaties die relevant worden richting werk en uitstroom) 

Dagbesteding en leerwerkplekken: 's Heerenloo, Zideris, Ons bedrijf, Rozelaar, Krachtvaardig, De Roek, Betach, Ruiteractief, Momo Theaterwerkplaats, Goed gemutst. 

Beschut werk: Werkkracht, Werkpunt Wageningen, Ruiterwerkt

Arbeid: WSP

Wonen: 's Heerenloo, Zideris, Avondah, Kamers met kansen, Homerun, Thomashuis, Humanitas 

Randzaken: MEE, UVW, Stimenz.