Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Toekomst
  Asakkerweg 5
  6718 ZE Ede
  T 0318 – 61 04 81
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

projectweken natuur

 • De projectweken zijn afgelopen maandag gestart. Met elkaar gaan we het hebben over de natuur, duurzaamheid, dieren en waarnemen. In de klas wordt er over deze onderwerpen gepraat of gewerkt en alle klassen gaan er ook op uit met elkaar.

Activiteiten en excursies​​

Om u een idee te geven wat er allemaal op het programma staat volgen hieronder de activiteiten die gepland staan: roofvogel show op school, reptielen show op school, excursie Beekse Bergen, excursie Watermuseum, wandelen op de hei, op bezoek bij schaapskooi, excursie Ouwehands Dierenpark, excursie Hoge Veluwe (muzie-onder), excursie Blauwe Kamer, wandelen in Arboretum Wageningen, wandelen in het bos (gewoon naast de school) onder begeleiding van een vogelaar, uilenballen uitpluizen in de klas, excursie Waterzuiveringsbedrijf. 
We gaan er met elkaar leuke en leerzame projectweken van maken!
Foto's worden gedeeld op Klasbord. 

nieuws

:

Help (nieuw venster)