Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Toekomst
  Asakkerweg 5
  6718 ZE Ede
  T 0318 – 61 04 81
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Excursie MB5 Prison Experience

 • De leerlingen uit MB5 zijn met elkaar naar de Koepel gevangenis in Arnhem gegaan om daar De Prison Experience te beleven. De leerlingen hebben zelf het onderstaande nieuwsbericht gemaakt. Er zijn ook foto's gemaakt door Milan (zie link rechterkolom)

​Prison Experience

Nou die meneer vertelde over de gevangenis verhalen en verteld bijvoorbeeld van wat gevangen deden in de Cel. Ze maakten allemaal teksten en streepjes zetten hoelang het duurde tot dat ze der uit mochten of hoelang ze vast zitten al en was een 4 hoog de cellen want is een koepel de gevangenis zit in Arnhem de Koepel der zaten veel gevangene en ze hadden een keuken daar mochten de gevangene koken en der was ook een vrouwen cel en die hadden doeken om hun hoofd omdat der mannen die raar deden anders tegen die vrouwen en  dat was 100 jaar geleden !!
 

nieuws

:

Help (nieuw venster)