Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Toekomst
  Asakkerweg 5
  6718 ZE Ede
  T 0318 – 61 04 81
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een beperkter cognitief vermogen of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Dansproject Special Forces

 • 18 februari 2019 - 18 februari 2019
 • Verschillende leerlingen van onze school doen mee met de voorstelling Spcial Forces. De voorstelling begint om 20.00 uur in Schouwburg Amphion in Doetinchem.
Modern balletgezelschap Introdans en De Onderwijsspecialisten brengen een bijzonder dansspektakel op de planken. Onder de titel Special Forces werken zo’n 60 leerlingen uit het speciaal onderwijs twee maanden lang samen met professionele Introdans dansers onder leiding van choreograaf Adriaan Luteijn en het docententeam van Introdans Interactie. Deze wervelende dansvoorstelling is op maandag 18 februari te zien in Schouwburg Amphion.

Met als inspiratie de natuurkracht, de menselijke kracht, de kracht van wetenschap en de kracht van de verbeelding, ontdekken de deelnemers van Special Forces ook hun eigen kracht. In de spotlights staan kinderen en jongeren van het speciaal onderwijs.

Deelnemers

De deelnemende scholen zijn De Toekomst en De Fonkel uit Ede, De Zonnehoek uit Apeldoorn en de Christoffelschool uit Didam. Itmoves/Inge Theunissen maakte de visuals, Karisma Costumes/Ben Voorhaar ontwierp de kostuums en componist Peter Weekers zorgde voor de muziekcompositie.

Eerdere samenwerking

Eerder werkten Introdans en De Onderwijsspecialisten al samen. Dit resulteerde in prachtige voorstellingen. Bekijk ook een uitzending van het Jeugdjournaal naar aanleiding van een eerdere voorstelling.

Toegangsprijs à € 5,00 is inclusief garderobe en pauzedrankje.

Kaarten bestellen kan via: https://www.amphion.nl/programma/introdans-en-de-onderwijsspecialisten-special-forces/​ 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Freek en Hella de Jonge Stichting. ​

​​​​

Agenda

:

Help (nieuw venster)